keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Syö itsesi nuorekkaaksiSyö itsesi nuorekkaaksi on artikkeli joka löytyy iltasanomien nettisivuilta terveysosiosta. Kyseisessä artikkelissa kerrotaan kuinka joku voi saada itsensä nuorekkaan näköiseksi, pelkästään syömällä oikein. Keinot olivat, hedelmien, vihannesten, C-vitamiinin ja Omega-happojen syönti, sekä kasviksia tulisi syödä n. puoli kiloa päivässä. Jalostettuja sokereita tulisi välttää. Suomeksi sanottuna kaikki hyvä pitäisi jättää pois.

Artikkelin tarkoitus on saada ihmiset tietoiseksi, siitä kuinka he voisivat saada heidän ihonsa nuorekkaan näköiseksi. Samalla yritetään saada ihmisiä syömään terveellisemmin.
En itse lähtisi luottamaan mihinkään terveyteen liittyvään artikkeliin joka löytyy netistä. Kuten aina on sanottu ”älä luota kaikkeen mitä netissä lukee” ja kaikki ihmiset ovat niin yksilöllisiä. Jos vaikka tämän ”syö itsesi nuorekkaaksi” artikkelin vinkit toimisivat jollekin, se ei tarkoita että tämä kyseinen tapa toimisi kaikilla.

Minun mielestäni jos ihminen tahtoo näyttää nuorekkaalta, hän myös tahtoo tuntea itsensä nuorekkaaksi. Joten urheilu ja liikunta olisi myös tarpeellista. Pitää kuitenkin muistaa, että ihmiset ovat ihmisiä aina silloin tällöin saa ja täytyy irrotella! Tällä tarkoitan, että ihminen tarvitsee myös herkkuja (karkkia, jäätelöä, limua jne..) Kohtuudella kuitenkin, pitää myös muistaa, että kaikki maistuu paremmalta jos se on ansaittu.


 Aram A.

1 kommentti:

  1. Itselleni Newsmax Health -sivusto ja Age-lehti ovat tuntemattomia. Ehkä niihin voi lähteenä suhtautua myös kriittisesti?

    Verestä mitattu sokeri (glugoosi) ei aina ole korkealla tasolla sen takia että on sattunut syömään runsaasti sokeria, vaikka näin tunnuttiin jutussa päättelevän. Kovin vakuuttavia tietoja ei muutenkaan esitelty itse tutkimuksesta.

    Omega-hapot ovat siis omega-rasvahappoja :-).

    Sanna

    VastaaPoista