tiistai 14. toukokuuta 2013


Fitness blogit

Luin Linda Manuellan neljäs toukokuuta kirjoittaman blogitekstin (http://lindamanuella.blogspot.fi/ ), jossa hän kirjoittaa urheilumotivaatiosta, kertoo omasta treenistään, kipeisiin lihaksiin auttavasta kuumakivihieronnasta, ja muutenkin omasta elämästään ja treenaamisestaan.

Linda Manuella on 20-vuotias vastavalmistunut personal trainer, hänen blogitekstinsä koskevat yleensäkin juuri terveellisiä elämäntapoja, urheilua ja erityisesti hänen omia treenejään.  Hän on itsekin ollut ylipainoinen ja alipainoinen, ennen kuin innostui terveellisistä elämäntavoista ja urheilullisesta vartalosta, joten mielestäni hän on oikea henkilö kannustamaan muita ihmisiä elämään terveellisesti ja urheilemaan. Uskon monen saavan paljon motivaatiota ja hyviä ohjeita hänen blogistaan.  Pidän Linda Manuellaa luotettavana kirjoittajana aiheesta, vaikka kyseessä on henkilökohtainen blogi, koska hän on itse alan ammattilainen.

Nykyään fitness ja terveys blogit ovat todella yleisiä ja suosittuja.  Todella moni bloggari tuntuu nyt kirjoittavan esimerkiksi vaatteiden tai muun lifestylen lisäksi urheilusta ja terveellisistä elämäntavoista. Lisäksi on blogit, kuten Linda Manuellan blogi, joka kertoo pääasiassa juuri terveellisistä elämäntavoista ja liikunnasta. Ihmisten seuraamat ja jopa ihailemat bloggarit varmasti saavat monet ihmiset elämään terveellisemmin ja urheilemaan.  Fitness blogit ovat todella hyvä muoti-ilmiö, koska jonkun toisen treenaamisen ja kehittymisen seuraaminen antaa oikeasti motivaatiota ja hyviä neuvoja ja saa lukijat lähtemään itsekin esimerkiksi salille.

Mai M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti