tiistai 14. toukokuuta 2013

Osaatko juoda oikeinArtikkeli löytyi Huippukuntoon nettisivulta, jossa on paljon päteviä vinkkejä ”hyvään elämään”.
Tässä artikkelissa Osaatko juoda oikein  annetaan neuvoja kuinka juoda tarpeeksi ja sopivasti nestettä. Kahvia ja teetä tulisi juoda rajoitetusti. Tuoremehut ja limonaadit ovat todella sokerisia ja niitä pitäisi välttää. Maitotuotteet ovat terveellisimpiä vähärasvaisina tai rasvattomina. Alkoholijuomat kuivattavat kehoa ja niiden ohella pitäisi nauttia muita alkoholittomia juomia. Artikkelissa korostetaan myös kuinka tärkeää on juoda vettä, onhan se on paras ruokajuoma.

Artikkeli ja ehkä koko sivustokin pyrkii kertomaan, miten terveyttä on tärkeää vaalia ja hoitaa. Tekstistä saa hyvin tietoa eikä se syyllisty terveysterroriin. Siinä korostetaan muun muassa, että ihmisten pitäisi juoda terveellisemmin. Ehkä meille ei ole aivan itsestään selvää esimerkiksi, kuinka epäterveellistä on juoda tuoremehuja litroittain päivässä. Pidän lähdettä ja artikkelia luotettavana, sillä  asiat olivat minullekkin jo tuttuja ja olen kuullut niistä kerrottavan monesti.

On hyvä juoda paljon vettä ja usein, että aineenvaihdunta toimisi. Välillä saa juoda limonaadeja ja kyllä tietenkin alkoholia sitten täysi-ikäisenä. Ja onko järkevää juoda 400 kaloria sisältävää energiajuomia päivittäin. Nesteen hankkimisessa on vain hyvä pitää pää mukana ja vältettävä epäterveellisiä juomia.


Siiri R

http://www.huippukuntoon.fi/ravitsemus/osaatko-juoda-oikein-mitä-ja-kuinka-paljon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti